Jak zlepšit svou golfovou hru? V Body Express.

ČGK A BODY EXPRESS 

Vážení členové,
chcete rychle a efektivně vylepšit svoji hru?
Pokud ano, tak věříme, že vás potěší tato novinka!
Rádi bychom vás informovali o navázání exkluzivní spolupráce se společností Body Express, která je provozovatelem největší sítě EMS studií v ČR a nabízí posílení svalů za pomoci technologie WB EMS od miha bodytec, čímž dochází nejen k větší síle až 95 % všech svalů, ale i zlepšení dynamických schopností a švihu.
V USA již tuto technologii začali využívat jak profesionální, tak amatérští golfisté pro zlepšení své hry. Možná vám to bude znít jako sci-fi, ale vědecká studie provedená Americkou golf a fitness asociací představila nadmíru slibné výsledky využití EMS cvičení pro zlepšení výkonu na golfovém hřišti.

Tato technologie WB-EMS, což je zkratka pro celotělovou elektrickou stimulaci svalů, dokáže díky pravidelným 20 minutovým tréninkům jednou týdně zajistit nečekané výsledky. Studie prokázaly, že pomocí WB-EMS můžete:
  • Vybudovat dynamickou sílu a stabilitu, která pomůže dosáhnout větší rychlosti švihu.
  • Zlepšit přesnost a dzdálenost úderů, což je přesně to, čeho každý golfista touží dosáhnout.
  • Rozvíjet stabilitu core (středu těla) a zad, což má zásadní vliv na celkovu fyzickou kondici.
  • Snížit únavu na hřišti, což umožní udržet si konzistentní výkon po delsí dobu.
  • Odbourat, či alespoň omezit bolesti zad, které se u golfistů ve velké míře objevují.
Vše výše uvedené zní fantasticky, že ano?
Díky nově navázané spolupráci ČGK a Body Express máte možnost si přijít vyzkoušet jako člen klubu toto cvičení zdarma. V ČR je více než 30 studií a ČGK v rámci exkluzivního partnerství zajistila pro prvních 200 z vás zkušební lekci ve studiu dle vašeho výběru.

Tato akce je časově omezena do 30.9.2023, což je i poslední termín, kdy můžete provést rezervaci, která vám bude 30.9. umožněna na nejpozději 7.10.2023.
Rezervovat se můžete přímo na stránce níže, určené pro rezervace členům ČGK, v rámci sjednané exkluzivní akce.
https://bodyexpress.cz/golfcgk

Jak postupovat při rezervaci zkušební lekce:
Pro úvodní lekci je třeba vybrat pro vás nejlépe dostupné studio Body Express, rezervovat si úvodní 60 minutovou lekci "EMS Poprvé" a vybrat si vhodný čas z rozvrhu. Následně je třeba se registrovat a při platbě odkliknout "Mám voucher", zde zadejte kód "GOLF23CGK". Jak uvádíme výše, počet voucherů na úvodní lekci EMS je omezený, po vyčerpání kvóty přestane rezervační systém Body Express kód voucheru akceptovat

Dejte nám vědět, jaké to bylo :)
Tým ČGK a Body Express

Partneři